ورود به پنل
استخدام
آماده به کار
ثبت رزومه
ثبت آگهی آماده به کار
ثبت آگهی استخدام
نشان شدهها
تبادل نظر
منابع ارتقای شغلی
دوره آموزشی
مقاله
کتاب
فایلوقالب
نرمافزار
اخبار استخدام
بلاگ کارپیشه
جستجوی کارجویان (رزومه)
بخش کارفرمایان
ثبت آگهی استخدام
جستجو نکن! به جاش بگو کی هستی
. بذار کارپیشه
برات جستجو کنه
بذار کارپیشه
برات جستجو کنه
ثبت اطلاعات
تبادل نظر
سرآشپز
دنبال کن
چطور یک سرآشپز ماهر شویم؟
سرآشپز
1401/05/02
حمید نجفی
نکات مهم. کیفیت .تمرکز .با اخلاق خوب.کار تیمی عالی.مدیریت تیم .
11:10
سرآشپز
1. نظارت بر اقدامات بهداشتی. 2. بررسی و کنترل کمیت و کیفیت محصولات دریافتی و محصولات تولیدی. 3. نظارت یا هماهنگی بر فعالیت آشپزها یا کارگرانی که در تهیه غذا مشغولند. 4. آموزش به آشپزها یا سایر کارگران...
مشاهده آگهی
پنجشنبه 28 آذر 1404، ساعت 20:44
update app now
check request
Raise Error
Please enable JavaScript to continue using this application.