دنبال کن

دستمزد آرماتور بندی 1401

آرماتور بند

1401/06/08
اسماعیل‌دغلیانی
سلام‌مزده‌قالب‌بند خوب‌کار‌بله‌‌روزی‌یک‌میلیون‌هست
16:15
آرماتور بند
استاد کار ماهر جهت سازه بتنی ۲ طبقه روی پیلوت واقع در خرم آباد باغ ارتش آماده قرارداد جهت شروع کار
سیدناصراسماعیلی
وقتی یکی اسم خودشو میزاره ارماتوربند یعنی نقشه ستون سقف قالب بندی تراز کف پله نجاری و.....رو باید بلد باشه اینکه میاد میگه پله رو یکم بلدم نقشه یکم تراز سقف رو دیگه معمار انجام میده این دیگه میشه کارگر ساده یا همون بقول قدیمیا سیم چین.سابقه کار بنده به روزایی برمیگرده که میلگرد بیست رو تکی با لوله گازرو اهرم اچار اف میکردیم خم میزدیم یا میلگردارو با اچار اف خاموت میزدیم  که الان بچه بازی شده .بنده سیدناصر اسماعیلی هستم بچه خود شهر میانه از سال 88هم کار میکنم کار اگه پیمانکاری هم باشه انجامش میدم در حال حاضر کرج ساکنم 
16:52
1401/06/13
زارت 
06:09
1401/07/20
محمدشهبازنژاد
سلام بنده قالبند هستم این شماره مه 0**** جویای کارهستم درصورت نیاز تماس بگیرید سپاس
02:40
آرماتور بند ،قالب بند
سلام به تعدادی آرماتور بند قالب بند بصورت روز مزد نیازمندیم با جای خواب یک وعده غذا دستمزد بین ۹۰۰تا ۱۳۰۰ ساعت کاری ۸الی ۱۷ ناهاری ۱۳تا ۱۴ محدوده منطقه ۲۲
1401/12/07
موسی صفدری
سلام خدمت قشر زحمت کش  متاسفانه الان هر کسی میگه آرماتوربند و قالبندم  مشخص نمیشه 
به یک استا کار یک شاگرد بدی چهار روز کار کرد اونوقت کار را به پیمانکار درست تحویل داد میشه قالبند 
15:57
1401/12/25
سلام قالب بند هستم استادکار کامل 
کار بلد فقط اهواز 0**** سلطانی
15:45
1402/02/17
قاسم صالحی
سلام قالب بند ارماتور بند هستم کار بده خودت برو 
05:45
آرماتوربند و قالب بند
به تعدای آرماتور بند و قالب بند ماهر جهت کار در پروژه صنعتی در حوالی شهر نهبندان خراسان جنوبی (سیستان بلوچستان) نیازمندیم
پنج‌شنبه 25 بهمن 1403، ساعت 16:33