دنبال کن

https://t.me/official_karbest

بسته بندی مواد غذایی

1404/04/20
حمید دهقان
اخر بیشرفی و بی ناموسی هستش این کار که به عنوان کار در منزل پول از مردم میگیری بعد دودر میشی اینای که پول میدن از رو ناچاری و گرفتاری مجبورن کار بکنن و ادام بی ناموس این وسط سو استفاده میکنن. شک نکن یا مادرت یا زنت پسش میده و خودم جای گرفتار میشی که تک تک اون پولها بیاد جلو چشاد
20:14
2 پاسخ
نان توشه سحر | Nan Tooshe Sahar
مدیر کارگاه شیرینی پزی | Pastry workshop Manager
* وظایف و مسئولیت ها: - نظارت بر فرآیند تولید انواع شیرینی خشک و تر و دسر - برنامه ریزی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی - مدیریت نیروهای کارگاهی و تقسیم وظایف روزانه - هماهنگی با بخش تدارکات و انبار جهت ...
حمید دهقان
حمید دهقان
اخر بیشرفی و بی ناموسی هستش این کار که به عنوان کار در منزل پول از مردم میگیری بعد دودر میشی اینای که پول میدن از رو ناچاری و گرفتاری مجبورن کار بکنن و ادام بی ناموس این وسط سو استفاده میکنن. شک نکن یا مادرت یا زنت پسش میده و خودم جای گرفتار میشی که تک تک اون پولها بیاد جلو چشاد
ادم بیشرف پول مردم رو به بهانه کار در منزل میخوری شک نکن مادرت یا زنت پسش میده
20:17
1 تایید
1404/06/10
حمید دهقان
سلام. ببخشید شماره یاآدرس این شخص روازکجاگیربیاریم
07:21
1 پاسخ
1404/08/13
Faezeh Sh
سلام. ببخشید شماره یاآدرس این شخص روازکجاگیربیاریم
سلام فاطمه محمدی کلاهبردار ایا از من مبلغ زیادی گرفت دیگ جواب نمیده گفت من خودم تو این کارم میشه اگ کسی استخدام کرده بگه لطفا یا شمارش بده
16:34
1 پاسخ
شرکتی پیشرو در حوزه مواد غذایی | A leading compony active in the field of food
رئیس سالن تولید | Head of the production hall
تحصیلات:حداقل کارشناسی تجربه کاری:حداقل 5 سال آشنایی با اصول ایمنی و بهداشتی صنعتی ،فردی و محیطی و همچنین روش های پیشگکیری و اطفاء حریق قدرت تحلیل داده های تولیدی برای تشخیص و رفع گلوگاه ها توانایی ار...
Faezeh Sh
Faezeh Sh
سلام فاطمه محمدی کلاهبردار ایا از من مبلغ زیادی گرفت دیگ جواب نمیده گفت من خودم تو این کارم میشه اگ کسی استخدام کرده بگه لطفا یا شمارش بده
اینم ایدی تلگرام اش@Mohamadii_officiall
16:35
جمعه 24 آبان 1404، ساعت 20:18