جویای کار
سلام نیازمند کار در منزل هستم ساکن مرند
سلام
نیازمند کار هستم
سلام کاردرمنزل میخاستم ساکن تورقوزاباد
من درمنزل میخام ممنون
سلام کاردرمنزل میخوام ساکن اردبیل
جویای کاردرمتزل هستم درشهرقم فقط بسته بندی محصولات 0****
نیازمند کاردر منزل بسته بندی هستم
سلام من جویای کاردر منزل هستم
سلامنیازمندکاردرمنزل هستم .دیپلم هستم.تولیدمحتوازیادواردنیستم تایپ بلدم ولی کارهای اموزشی زبان انگلیسی بکودکان انجام میدم به بیسوادان هم انلاین کاملا رایگان درس میدم .بسته بندی محصولات مختلف انجام میدم.کارقلابافی و مونجوقدوزی و گلدوزی و ربان دوزی هم بلدم کاراکستنشن مژه و موبه صورت بافت و دوخت و حتی با گره و قلاب بافی موبه موهای خودتان هم انجام میدم.ساخت انواع عروسک درسایزها و مدل های مختلف بافتنی و پارچه ای بلدم عروسکها و مجسمه های خمیرچینی هم بلدم و انجام میدم .انواع پادری هم با جنس های مختلف بلدم و انجام میدم دستبندهای بافتنی با نخ کوبلن و ادغامی باسنگ و مروارید و مونجوق بلدم زیورالات مونجوق بافی و مرواریدبافی بلدم و تاجهای مرواریدی و سنگی بلدم انجام میدم.انواع لباس های دنس عربی روهم انجام میدم .تقویتی زبان انگلیسی تا دهم هم انجام میدهم.دروس ابتدایی هم تقویتی تدریس دارم.کودک هم درمنزل شمایاخودم درتهران ساکن هستیم مرکزشهرنگهداری ساعتی پذیرفته میشود یاهمراه بیماردربیمارستان یا اموزش نقاشی به کودکان هم پذیرفته میشود.باتشکرازسایت و خوانندگان
البته دانشجوی روانشناسی هستم و کلیه مواردی که ذکرکردم رو درصورت نیازکسی بخوادانجام میدم.تشکرازتوجه شما
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
سلام جویای کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارمنمیتونم بیرون کار کنم ساکن بومهن هستم
نیازمندشاگرددرسوپرمارکت شیراز
سلام دنبال کار تو خونه هستم یه بچه کوچک دارم به کار تو خونه نیاز دارم میخوام کمک همسرم باشم مشهد زندگی میکنم
با سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
سلام به کار بسته بندی در منزل نیازمندم چون بچه کوچک دارم بیرون نمیتوانم کار کنم
سلام کاردرمنزل میخاستم ساکن بهارستان
سلام جویای بسته بندی در منزل ساکن تبریز
سلام دنبال کار در منزل هستم در پرند
سلام من کاردر منزل میخوام نیاز مندم ممنون میشم
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل هستم ساکن اصفهان شاهین شهر موچه خورت
لطفاََ کمکم کنین من کار احتیاج دارم خیلی بچهکوچیک دارم برون کار نمی تونم وا قعاََ احتایج زرور دارم0****
ماچندنفرهستیم ک کاربسته بندی درمنزل خودمون میخوایم برازجان هستیم
لعنتی من م یگم راننده بلدوزرهستم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام من خانوم هستم کار در منزل خودم نیاز شدید به این کار دارم چون مخرج خونه با منه لطفا" راهنمائ کنید 0**** تماس بگیر ید بندر آستارا
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام جویای کار در منزل هستم قم پردیسان
سلام نیاز مند کار در خانه هستم بسته بندی باشه
سلام منم نیازمند کاربسته بندی درمنزل خودم هستم استان یزد
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی در کرج هستم
سلام وقتتون بخیر جوياي کار در منزل هستم.اصفهان.هرند
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام نياز دارم کار در منزل خودم فوری 🙏 ساکن کرج هستم 0**** شماره تما سم
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****