دنبال کن

جویای کار

بسته بندی

1400/08/30
سلام نیازمند کار در منزل هستم ساکن مرند
20:24
توسعه گستر اراکس
کارشناس کشاورزی
خرید محصولات کشاورزی جهت صادرات ، نظارت بر سورت و بسته بندی و حمل و ترخیص آن
1400/09/01
سلام
05:56
نیازمند کار هستم
05:57
1 پاسخ
1400/09/08
سلام کاردرمنزل میخاستم ساکن تورقوزاباد
14:46
1 تایید
سورتینگ جاده دریا ساری
بسته بندی
نیازمند ۲۰کارگر خانوم بسته بندی پرتقال در سورتینگ هستیم
من درمنزل میخام ممنون
14:48
1400/09/09
سپیده نوروززاده
سلام کاردرمنزل میخوام ساکن اردبیل
06:51
لیلا مسعودیخواه
جویای  کاردرمتزل هستم درشهرقم فقط بسته بندی محصولات 0**** 
10:33
شرکت گرگین تجارت آریا
کارگر ساده
دعوت به همکاری در شرکت گرگین تجارت آریا ۳۰ نفر کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی و سورتینگ خرما
1400/09/11
بهارسیاوش3133
نیازمند کاردر منزل بسته بندی هستم
17:48
1 پاسخ
1400/09/16
سلام من جویای کاردر منزل هستم 
00:21
1 پاسخ
1400/09/21
همااسماعیلی
سلام‌نیازمندکاردرمنزل هستم .دیپلم هستم.تولیدمحتوازیادواردنیستم تایپ بلدم ولی کارهای اموزشی زبان  انگلیسی بکودکان انجام میدم به بیسوادان هم انلاین کاملا رایگان درس میدم .بسته بندی محصولات مختلف انجام میدم.کارقلابافی و مونجوقدوزی و گلدوزی و ربان دوزی هم بلدم کاراکستنشن مژه و موبه صورت بافت و دوخت و حتی با گره و قلاب بافی موبه موهای خودتان هم انجام میدم.ساخت انواع عروسک درسایزها و مدل های مختلف بافتنی و پارچه ای بلدم عروسکها و مجسمه های خمیرچینی هم بلدم و انجام میدم .انواع پادری هم با جنس های مختلف بلدم و انجام میدم دستبندهای بافتنی با نخ کوبلن و ادغامی باسنگ و مروارید و مونجوق بلدم زیورالات مونجوق بافی و مرواریدبافی بلدم و تاجهای مرواریدی و سنگی بلدم انجام میدم‌.انواع لباس های دنس عربی روهم انجام میدم .تقویتی زبان انگلیسی تا دهم هم انجام میدهم.دروس ابتدایی هم تقویتی تدریس دارم.کودک هم درمنزل شمایاخودم درتهران ساکن هستیم مرکزشهرنگهداری ساعتی پذیرفته میشود یاهمراه بیماردربیمارستان یا اموزش نقاشی به کودکان هم پذیرفته میشود.باتشکرازسایت و خوانندگان
00:53
2 پاسخ
بسته بندی
کار بسته بندی می‌باشد مخصوص بانوان عزیز می‌باشد درآمد خوب
همااسماعیلی
البته دانشجوی روانشناسی هستم و کلیه مواردی که ذکرکردم رو درصورت نیازکسی بخوادانجام میدم.تشکرازتوجه شما
00:55
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
19:43
1400/09/23
سلام جویای کاربسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم‌نمیتونم بیرون کار کنم ساکن بومهن هستم
07:14
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان با درامدی بالا کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1401/01/02
نیازمندشاگرددرسوپرمارکت شیراز
09:06
1401/01/07
سلام دنبال کار تو خونه هستم یه بچه کوچک دارم به کار تو خونه نیاز دارم میخوام کمک همسرم باشم مشهد زندگی میکنم 
23:37
1 پاسخ
1401/01/08
با سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
22:40
طراحی بسته بندی پلاک طلا
برند موردنظر دارای هویت بصری است و یک سری از محصولات در حال حاضر دارای بسته بندی میباشند، موضوع پروژه طراحی یک بسته بندی برای لاین آپ محصول جدید میباشد، برای شفافیت بیشتر بسته بندی مورد نظر باید در قا...
1401/01/14
ف
سلام به کار بسته بندی در منزل نیازمندم چون بچه کوچک دارم بیرون نمیتوانم کار کنم
07:13
1401/01/17
سلام کاردرمنزل میخاستم ساکن بهارستان 
07:19
1401/01/19
سلام جویای  بسته بندی در منزل  ساکن تبریز
07:15
بسته بندی
با سلام. به تعدادی خانم با سلیقه جهت بسته بندی نان در منزل خودشان نیازمندیم. در هر بسته ۵ردیف ۱۲ تایی نان گذاشته و با دستگاهی ک خودم میدم پرس میکنید. خانم های عزیز دقت بفرمایید سلیقه در بسته بندی و ب...
سلام دنبال کار در منزل هستم در پرند
12:23
1401/01/20
سلام من کاردر منزل میخوام نیاز مندم ممنون میشم 
15:10
1401/01/22
سلام خانم خانه دار هستم نیاز کار در منزل هستم ساکن اصفهان  شاهین شهر  موچه خورت
04:09
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته مواد غذایی در محیطی کاملا بهداشتی و سالم با آموزش رایگان دعوت به همکاری می‌شود
لطفاََ کمکم کنین من کار احتیاج دارم خیلی  بچهکوچیک دارم برون کار نمی تونم وا قعاََ احتایج زرور  دارم0**** 
04:14
1401/03/06
ماچندنفرهستیم ک کاربسته بندی درمنزل خودمون میخوایم برازجان هستیم

09:28
اسماعیل شایان
لعنتی من م یگم راننده بلدوزرهستم
18:15
بسته بندی
استخدام خانم صرفا از فرادنبه تماس بگیرید سرویس برای فردانبه هست
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:44
محمد صمدی
بهارسیاوش3133
نیازمند کاردر منزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
محمد صمدی
همااسماعیلی
سلام‌نیازمندکاردرمنزل هستم .دیپلم هستم.تولیدمحتوازیادواردنیستم تایپ بلدم ولی کارهای اموزشی زبان انگلیسی بکودکان انجام میدم به بیسوادان هم انلاین کاملا رایگان درس میدم .بسته بندی محصولات مختلف انجام میدم.کارقلابافی و مونجوقدوزی و گلدوزی و ربان دوزی هم بلدم کاراکستنشن مژه و موبه صورت بافت و دوخت و حتی با گره و قلاب بافی موبه موهای خودتان هم انجام میدم.ساخت انواع عروسک درسایزها و مدل های مختلف بافتنی و پارچه ای بلدم عروسکها و مجسمه های خمیرچینی هم بلدم و انجام میدم .انواع پادری هم با جنس های مختلف بلدم و انجام میدم دستبندهای بافتنی با نخ کوبلن و ادغامی باسنگ و مروارید و مونجوق بلدم زیورالات مونجوق بافی و مرواریدبافی بلدم و تاجهای مرواریدی و سنگی بلدم انجام میدم‌.انواع لباس های دنس عربی روهم انجام میدم .تقویتی زبان انگلیسی تا دهم هم انجام میدهم.دروس ابتدایی هم تقویتی تدریس دارم.کودک هم درمنزل شمایاخودم درتهران ساکن هستیم مرکزشهرنگهداری ساعتی پذیرفته میشود یاهمراه بیماردربیمارستان یا اموزش نقاشی به کودکان هم پذیرفته میشود.باتشکرازسایت و خوانندگان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:46
بسته بندی
یک شرکت معتبر تولیدی کمد و کابینت واقع در احمدآباد مستوفی نیازمند تعدادینیروی خانم جهت واحد بسته بندی می باشد . با بیمه-سرویس-کلیه مزایای قانونی
1402/05/14
نسیم محسن نژاد
سلام من خانوم هستم کار در منزل خودم نیاز شدید به این کار دارم چون مخرج خونه با منه لطفا" راهنمائ کنید 0**** تماس بگیر ید  بندر آستارا
16:11
1 پاسخ
محمد صمدی
نسیم محسن نژاد
سلام من خانوم هستم کار در منزل خودم نیاز شدید به این کار دارم چون مخرج خونه با منه لطفا" راهنمائ کنید ۰۹۰۳۶۹۳۲۴۵۰تماس بگیر ید بندر آستارا
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:29
1402/05/15
زهرا توری
سلام جویای کار در منزل هستم  قم پردیسان 
13:06
بسته بندی
به نام خدای یکتا قدم یک مترو پانزده سانت هستش کار بسته بندی می‌خوام شیفت صبح باشه آقا هستم متاهل هستم این مشخصات من هستش دنبال کار میگردم خودم کار ندارم ممنون با تشکر
زهرا توری
سلام نیاز مند کار در خانه هستم بسته بندی باشه 
13:07
سلام منم نیازمند کاربسته بندی درمنزل خودم هستم استان یزد 
17:29
1402/05/16
بهاره عبدالملكي
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی در کرج هستم
08:05
استخدام با پاداش شروع کار در انبار اسنپ شاپ
استخدام خانم و آقا در انبار اسنپ شاپ با پاداش 2 میلیون تومانی شروع کار فقط تا 17 آبان همکاران ما، در مرکز پردازش اسنپ شاپ فرایند چیدمان،جابجایی و بسته بندی سفارشات را انجام میدهند. شرایط همکاری : از 1...
فاطمه فرهادی
سلام وقتتون بخیر
جوياي کار در منزل هستم.اصفهان.هرند
08:16
1402/05/24
محمد صمدی
سلام من جویای کاردر منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:54
1402/05/25
سلام نياز دارم کار در منزل خودم فوری 🙏
ساکن  کرج  هستم
0**** 
شماره تما سم
12:39
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
کارشناس فروش | Sales Expert
شرح وظایف: بررسی و تحلیل بازار و شناسایی مشتریان. انجام مذاکرات تلفنی و حضوری با مشتریان. ثبت و هماهنگی سفارشات مشتریان. پیگیری سفارشات تا زمان تحویل. پیگیری وصول مطالبات مشتریان. شرایط احراز: مسلط به...
1402/06/07
صدیقه شریعتی
همااسماعیلی
سلام‌نیازمندکاردرمنزل هستم .دیپلم هستم.تولیدمحتوازیادواردنیستم تایپ بلدم ولی کارهای اموزشی زبان انگلیسی بکودکان انجام میدم به بیسوادان هم انلاین کاملا رایگان درس میدم .بسته بندی محصولات مختلف انجام میدم.کارقلابافی و مونجوقدوزی و گلدوزی و ربان دوزی هم بلدم کاراکستنشن مژه و موبه صورت بافت و دوخت و حتی با گره و قلاب بافی موبه موهای خودتان هم انجام میدم.ساخت انواع عروسک درسایزها و مدل های مختلف بافتنی و پارچه ای بلدم عروسکها و مجسمه های خمیرچینی هم بلدم و انجام میدم .انواع پادری هم با جنس های مختلف بلدم و انجام میدم دستبندهای بافتنی با نخ کوبلن و ادغامی باسنگ و مروارید و مونجوق بلدم زیورالات مونجوق بافی و مرواریدبافی بلدم و تاجهای مرواریدی و سنگی بلدم انجام میدم‌.انواع لباس های دنس عربی روهم انجام میدم .تقویتی زبان انگلیسی تا دهم هم انجام میدهم.دروس ابتدایی هم تقویتی تدریس دارم.کودک هم درمنزل شمایاخودم درتهران ساکن هستیم مرکزشهرنگهداری ساعتی پذیرفته میشود یاهمراه بیماردربیمارستان یا اموزش نقاشی به کودکان هم پذیرفته میشود.باتشکرازسایت و خوانندگان
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:34
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار تو خونه هستم یه بچه کوچک دارم به کار تو خونه نیاز دارم میخوام کمک همسرم باشم مشهد زندگی میکنم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:35
دوشنبه 14 آبان 1403، ساعت 22:08