دنبال کن

همه چیز در مورد شغل اپراتور سنگ شکن

اپراتور سنگ شکن

1401/01/08
اوپراتورسنگ شکن مسعول تمام دستگاه هاوکارگرهامیباشدهواسش به وسایل انبارباشه اگه چیزی کم داشت گذارش کنه بیارندمن ازروزی که اوپراتورشدم هرجاکارمیگرفتم تناجی کارمیکردم وهرجاوهرکی لنگ میکردمینشستم جاش راننده لدر بیل کامیون یعنی بایدفکرکنی کارخودته تاکاروکارگرجوروروباشه
14:07
استخدام اپراتور سنگ شکن
استخدام اپراتور سنگ شکن محل کار مورچه خورت اصفهان باتجربه و ماهر باشد سوپیشینه و اعتیاد نداشته باشد
1401/04/02
اپراتور.تعمیرات تمامی دستگاهای سنگ شکن ونصابی ومشکل برقی داشت انجام میدم راننده بیل لدروکامیون هم هستم 15سال سابقه دارم حقوق وساعت کاری وچندروزکارش رالطف میکنی بگی بچه اصفهانم بیشترجاهاتناجی هم کارمیکردم ومیکنم
12:38
2 پاسخ
1401/08/05
علی طهماسبی
اپراتور هستم دستگاهای رو خودم تعمیر میکنم هیدروکن ماسه ساز یا کوبیت فرقی نداره تعمیراتذ0 تا 100 کارهای برقی هم انجام میدم و راننده لودر هم هستم کار تخصصی هم هیدروکن هسته فقط راهم دوره یزد هستم لطف کنی شرایط کار مثل مرخصی محل اسکان و مدت کار رو بفرمایید محل اسکان خوب باشه و امکانات خوب راه دور واسم اهمیت زیادی نداره نیرو هم دارم
04:30
1401/11/12
علی طهماسبی
اپراتور.تعمیرات تمامی دستگاهای سنگ شکن ونصابی ومشکل برقی داشت انجام میدم راننده بیل لدروکامیون هم هستم ۱۵سال سابقه دارم حقوق وساعت کاری وچندروزکارش رالطف میکنی بگی بچه اصفهانم بیشترجاهاتناجی هم کارمیکردم ومیکنم
سلام  ایرانشهر سنگ شکن شن و ماسه کوهی دستگاهها صفر هستن میایی خوابگاه و غذا هم هستش
15:59
کارفرما، اپراتور کارخانه سنگ شکن و راننده بیل
واقع در مرزن آباد دارای مزایا و بیمه و محل اسکان مناسب
علی طهماسبی
اپراتور.تعمیرات تمامی دستگاهای سنگ شکن ونصابی ومشکل برقی داشت انجام میدم راننده بیل لدروکامیون هم هستم ۱۵سال سابقه دارم حقوق وساعت کاری وچندروزکارش رالطف میکنی بگی بچه اصفهانم بیشترجاهاتناجی هم کارمیکردم ومیکنم
ایرانشهر تا کرمان 7 ساعتی راه 6ستع هوا هم خوبه همه فصلها 0****  تماس بگیر اگه نیایی بیمه و همه امکانات هسته بیشتر کمکی نیاز دارم
16:01
1401/12/21
مهدی
سلام اگه اپراتور کسی خاست خبری بده 
08:51
مهدی
جوشکاری برشکاری همه بلدم
08:52
استخدام اپراتور و کمک اپراتور سنگ شکن
کارخانه آسفالت و سنگ شکن واقع در شهرک صنعتی سپیدرود جهت تکمیل نیروی انسانی از یک اپراتور و یک کمک اپراتور سنگ شکن دعوت به همکاری مینماید. جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ساعت پاسخگویی ۱۰ صبح الی ۱۳
1402/09/21
فرزاد یبلویی
سلام جوشکاربرق وco2هستم تعمیرات هم بلد هستم کسی خواست درخدمت هستم 0**** 
09:10
1402/10/15
علی اسدالهی
علی اسدالهی اپراتور سنگ شکن  هستم تعمیرات بلدم کار داشتی خبر دهید
12:48
1403/06/01
Rahmat hakimi
با سلام :اپراتور تعمیرات کامل دستگاه و نصب انجام میدم .با 20 سال سابقه. تعمیر صفر تا صد هیدروکن کوبیت ماسه ساز فک و .......
بصورت پیمانی هم فعالیت میکنم با اکیپ ماهر و مجرب
08:24
1 پاسخ
نیازمنداپراتورسنگ شکن شن وماسه وراننده لودر ماهر
نیروی ماهر و فنی بلد اپراتور سنگ شکن برای راه اندازی و تعمیرات دم و دستگاه ماسه شویی و همچنین یک راننده لودر ماهر و باسابقه خوابگاه و غذا مهیا هستش حقوق بسیار مناسب اپراتور و راننده عزیز اگه تخصص شم...
Rahmat hakimi
Rahmat hakimi
با سلام :اپراتور تعمیرات کامل دستگاه و نصب انجام میدم .با 20 سال سابقه. تعمیر صفر تا صد هیدروکن کوبیت ماسه ساز فک و ....... بصورت پیمانی هم فعالیت میکنم با اکیپ ماهر و مجرب
0****  
08:27
چهارشنبه 5 دی 1403، ساعت 15:49