حقوق یک کارگر ساده در ماه چقدر است؟
کارگر هستم
سلام
کار گر نیمه ماهر هستم بنایی
کار بلد برنایی وبلوک زنی هستم فقد تماس جواب گو هستم 0****
زنگار نمای بیرون و داخل مجتمع
سلام گچ ساز هستم به گچ کشیم واردم شاهین شهر منزلمه میتونه ب استاد گچ کشم در هین گچ ساختنم کمک کنم روز مزدشم توافقی هر کی خواست در خدمتم0****
سلام ببخشید کارگر لازم نداری اگه لازم داشته با این شماره تماس بگیرممنون میشم شرمنده کد رابلد نیستم
سلام کار درقنادی کارگاه فروشندگی بلدم 3 سال سابقه دارم 0****
نیاز به کار اتباع هستم هر کارس0****
سلام کارپیکورانجام میدم شمار0**** اسماعیل فلاح زیرقیمت
سلام کار خانه خدمات استخدام هستم 0****
بناب
سلام جویاکاربلوک زنی هستم اول کاربلوک زنی دوم گاوداری سوم مرغداری چهارم راننده گی تراکتورـــــــــــ باهمه کارکردم بلدم شماره تماس 0**** اگی کسی نیازبه کارگرداشت تماس بگیر
سلام کمال سنگوریان هستم کارگر ساده اماده هر کاری هستم ساکن سربندر0****
داش جا خواب نه دار
سلام خسرو هستم از استان گیلان شهرستان لنگرودشهراطاقور.نقاشی ساختمان پذیرفه میشودباسابقه کاری بیش از هشت سال.درخدمت همشهریان عزیز هم استانیم هستم.با ضمانت بیش از سه سال کاری رو که میزنم تایید میکنم.« 0**** خسروزاغی
کارگر فنی برا نگابانی وسرایداری در خدمت هستم مکان تهران شماره تماس 0**** آقای صدر الدین تاجک
بهار غلامی کار گر فنی هستم وهم با سواد ام اگر کسی خواست به این شماره زنگ بزن
0**** «» 0****
بهار غلامی کار گر فنی هستم وهم با سواد ام اگر کسی خواست به این شماره زنگ بزن 0**** »«0****
سلام کارگر ساده استم اگه لازم داشتین تماس بگیرن 0****
سلام یک کارگر لوله کشی آب شوفاژ فاز لاف همش بلد هستم نیاز داشتین زنگ بزنید
سلام یک کارگر لوله کشی آب شوفاژ فاز لاف همش بلد هستم نیاز داشتین زنگ بزنید 0****
حقوق ماهی چقد است
بنایی بلد هستم
من سیمان کاری بلدم
کارگری هستم17 ساله و اهل افغانستان جویای کار هستم و زرنگ و تیز مثل فرفره شماره تماس 0**** عاصف
سلام کج کار ماهر هستم ده ساله کار میکنم0**** رضا هستم اگه نیاز داشتین تماس بگیرین
سلام نگهبانی ومغازه کارساختمانی بلدم هرکی خواست بااین شماره تماس بگیرید 0**** باتشکر
من 30سالمه متاهلم ی پسرکوچولو دارم دنبال کار سرایداری هسم
0**** محمدسرایلو دیپلم هم دارم
داور یاریزاده بنه کار بنای نماکار هستم نمای سیمانی رومی وکلاسسیک
سلام
دنبال کار هستم
تو زاهدان دنبال کار میکردم هر کار باشع شماره من 0**** تماس بگیرید .
سلام استاد گچکار هستم با 20سال سابقه کار ساکن حسن اباد فشافویه اگر سفید کاری ،اوپن ابزا لکه گیری .کلی وجزی بنایی سیمان کاری وبنایی کسی داشت در خدمتم لطفن تماس بگیرید0**** شهرک شمس اباد وحسن ابادوحومه
حمیدپیری هستم 35ساله استاد کار نقاشی ساختمان وکارهای تزییناتی هم بلدم مثل ساخت و نصب سنگهای دکوراتیو وآنتیک،کاغذدیواری
کارگردنگهبان0انجام0میدم0**** شیرارافغانی
به یک شاگرد برای گچ کاری نیاز دارم ، کارم داخل شهر رشت هست، حقوق توافقی ، پرداخت هفتگی 0****
7،5تا 8
سلام کاردانی فناوری اطلاعات و ارتباطات دارم و در قسمت انبارداري و حراست و مدیر داخلی فروشگاه ها تجربه خوبی دارم شماره تماس 0****
سلام کارگر 35ساله هستم وارد به کار گاوداری نیاز بود تماس بگیرید
سلام دراردکان هستم کاردر منزل میکنم
افغانی کارگر ساده دنبال کار هستم
سلام کارگر بلدی به لوازیم پزشکی هستم لازیم بود تماس ممنونم
سلام کارگر در مرتطی گرد میخاین
سلام نیمه ماهر هستم تو بنایی و مخصوصا تخریب فرز کاربلد 0****
1401/03/03 سلام کارگر افغانی هستم در اصفهان وارد کار هستم کار کردم تو کارگاه مواد شوینده اسید اب جاول هرکسی کارگر مخاد به کارخانههای تولید مواد شوینده یا دستگاههای تزریق بادی پلاستیک به این شماره تماس بگیرد 0****
سلام استاد بنا و سنگ کار کاشی کار نما کار هستم با سابقه بیش از 15 سال در صورت نیاز با 0**** تماس بگیرید
توضیحات استخدام : کار در منزل ✔️استخدام در شرکتی دارای مجوز و نماد الکترونیکی معتبر✔️ ✔️با این کار روزانه در منزل درآمد کسب میکنید✔️ ✔️راهکارها و ترفندهایی که آموزش داده میشود کاملا رایگان انجام میگیرد✔️ شرایط مورد نیاز : داشتن گوشی اندروید و اینترنت حقوق روزانه یا هفتگی به میل شما ساعت کاری روز چندساعت ( در صورتیکه فعالیت بیشتری داشته باشید درآمدتون بیشترخواهد شد ) پرداخت هزینه اینترنت پاداش حداقل مدرک : دبیرستان برای انجام مراحل ثبت نام اطلاعات خود را درفرم استخدام وارد کنید ✔️ثبت نام 24 ساعته صورت میگیرد در زمان محدود و تعداد مشخص ✔️محل اقامت شما مهم نیست از هر کجای ایران میتوانید فعالیت کنید @Mr_estekhdam1
من به مراجع قضایی شکایت کردم سایت شیاد
سلام عرض ادب سلطانی هستم دنبال کار ساختمانی یا نجاری که جفت شونو نیمه ماهر هستم 0****
سلامم
سلام 9سال سابقه کار دارم کرگیری دریل کاری استاد کار ماهر حرفه ای هستم شماره تماس 0****
در اصفهان مزد کارگر سر فلکه 300 بود تا همین یکماه پیش
سلام خوبی سرکارمیخوام کمک استاد اردبیل خواهش میکنم
من کار استم
سلام کارگرساده هستم 0****
سلام من بیکار سن39 دپیلم دارم
سلام خوبی اقاهستم سرکارمیخوام کمک کنی اس ناشنواهستم
سلام کجای هستی
با سلام خانومی محترم تو شیروان خراسان شمالی هستن ک کار و پول و جای خواب نداشته باشن دنبال کار شبانه روزی در منزل جای امن باشن به این شماره زنگ بزنن یا واتساپ پيام بدن فقط متاهلم و متعهد لطفا ایجاد مزاحمت نفرمایید 0****
کارگرسادە هستم 0****
سلام کارگرهستم دنبال کارم
0****
سلام استاد کارقالب المتورهستم کار در محدد گلستان فرهنگ شهر کسی نیرو خواس خدمتم0****
سلام بچه افغانستان استم دمبال کارم بلوک زنی بلدم خیاطی نیمه ماهرم سواد دارم زرنگ استم تویه هرکاری 19 سالمه فقد دماوند وگیلاوند لطفن پیام بده ممنون میشم🙏🇦🇫
شماره تماس 0****
سلام افغانم 19 سالمه دمباله کارم کسی سراع داشت پیهم بده لطفن سواد دارم 0**** جاوید
سلام کارگر مرغداری کسي اشناداشت تا20هزارتا مشکلی نیست 0**** شیرینی اشم به جایشه
سلام
سلام مختار کارگر ساده دنبال پرستاری وهرکاری شروع کار 8:30صبح الی 18:30خدمت هستم 0**** مرسی شکر به این شماره زنگ بزنید
فقط کار ساده دنبال هستم پرستاری و کارگر ساده مغازه وسایل بودن ببرم میآورم تمییزاوپاکیزه جوان هستم فقط کارساده دنبالم
با سلام کمک اشپز ماهر هستم در اصفهان چند ماه کار کردم 0**** اینم شمارم هر کسی که خواست تماس بگیرد
سلامکارگرهسادهفانتزیکارباسابقهکارهستمجهتاستخدامدرفانتزیباهمتماسبگیرید0****
کارگرساده دنبال کار ساده
سلام من کارگر سریتراشی کارکردم اسال سابقه دارم کسی خواست زنگ بزن 0****
آگهی ها دروغ هستن ؟
سلام کارگر ماهر زوغال حبه فشرده سوراخ دار هستم با دستگاه اکسرودر
0سلام. کارگر ساده هستم شمار 0****
جوشکارCO2هستم احتیاج ب کاردارم 0****
سلام
چندنفرخانم برای گردوشکستن نیاز دارم
من آرماتوربندی
سلام دنبال کارهستم
سلام دنبال کارهستم محمد زنگنه 0****
سلام کار کری فنی هستم نگهبانم هستم اکه کاری داشتین زنگ بزن 0**** تهران کرج شهریار
سلام دنبال کار هستم تمام وقت سالن کار .هستم 0**** اینم شمارمه کیوان .کار تواردبیل باشه
سلامی دوباره .تو کارخانه نایلون نایلکس 4سال کار کردم مسول فنی بودم .هم تولید کار بودم .بخاطرع بیماری مادرم چندین ماه نرفتم سره کار طرف بجای من کیه دیگه رو آورده بود باز اگه نیروی فنی لازم داشتین تو اردبیل 0**** کیوان
خدایا،،،،،،،،،،،
سلام شما 0****
به خانم نیازمند
سلام. محمد مرداخانی دستگاه بادی پلاستیک وتزریقی
0****
سلام اتباع هستم کارم پرورش نشاکاهو گورجه وغيره هست0****
سلام خوبی تو
باسلام کارهای ساختمانی دیوار چینی سیمانکاری شو بندی و کارهای دیگه انجام میدهم کسی خواست در خدمتم 0**** به این شماره تماس بگیرید تهران در خدمت م
مشهد دنبال کارم 10سال با دستگاه لیزر ساخت دایکاتی کار کردم مربوط بکار چاپ و کارتن دیپلم متولد 1****
چندسال داری
کارگرساده هستم هرجاباشه کارمی کنم به این شماره زنگ بزنید0****
سلام جهت هماهنگی ی شماره تماس محبت کنید بزارید
سلام عمر محمدی هستم قصاب کله پاچه هستم محل کار محمد شهر شماره. تماس 0****
سلام کدوم شهر هستی
من کارگر لازم لازم
سلام کار گر. ساده ام
فوری فوری فوری به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم خانوم یا آقا کارمونم تولید کفش هست خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و حقوق خیلی خوبی بگیرید آدرس :بهارستان صالح آباد نگارستان 2**** اسماعیلی
سلامم استاد کار هستم نرمه کشی پلاستر با 20سال سابقه کاروسیمان کشی بنایی در خدمتم لطفا باشماره 0**** تماس بگیری