دنبال کن

چطور یک سرآشپز ماهر شویم؟

سرآشپز

1401/05/02
حمید نجفی
باید همیشه دنبال کیفیت باشی 
11:08
سرآشپز
1. نظارت بر اقدامات بهداشتی. 2. بررسی و کنترل کمیت و کیفیت محصولات دریافتی و محصولات تولیدی. 3. نظارت یا هماهنگی بر فعالیت آشپزها یا کارگرانی که در تهیه غذا مشغولند. 4. آموزش به آشپزها یا سایر کارگران...
1401/09/18
توانمندی های فردی تو( عملی و تئوری) همیشه به روز نگر دارد و خالق باش تو حرفه خودت تا دونبال کننده✌
06:37
پنج‌شنبه 28 آذر 1404، ساعت 20:43