دنبال کن

دنبال کار بسته بندی تو خانه هستم

بسته بندی

1401/06/21
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه 8ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
12:38
2 پاسخ
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
1402/04/01
محمد صمدی
سلام  شمارتو لطف کنید
16:58
1 پاسخ
1402/04/04
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:32
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام منم  تنهام میشه باشم باهاتون
21:42
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
1402/04/05
محمد صمدی
سلام شمارتو لطف کنید
به 0**** 
04:54
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین 
05:49
1 پاسخ
سمیه چلکینی
سلام دنبال کار درمنزل هستم 
06:16
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
مریم موقوفه
سلام دنبال کار در منزل هستم 
11:28
یگانه کلمر
سلام دنبال کار در منزل هستم 🙂
11:39
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هرکاری تو منزلم باشه نمیتونم بیرون کار کنم
13:32
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
در فریمان زندگی میکنم
13:32
1402/04/20
محمد صمدی
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:02
عصمت جمالی
سلام من یه بچه 3ساله دارم ونیازبه کارتوی خونه دارم چون کسی ندارم بچه رونگهداری کنه لطفن زنگ بزنید0**** 
21:37
بسته بندی و دکمه زدن
نیازمند یک نیروی خانم با شرایط سنی ۱۵تا۴۰سال جهت بسته بندی و دکمه زدن در کارگاه خیاطی با محیط زنانه نیازمندیم. ساعت کار ۹صبح تا ۵بعدظهر روز های تعطیل هم تعطیل هستیم ❌کار بیرون بر نداریم لطفا سوال نفر...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
22:09
1 پاسخ
1402/04/21
سلام یک زن بایک بچه مریض نیاز به کاردرمنزل الوند کمکم کنید 
06:47
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید0**** 
07:06
1 پاسخ
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
1402/04/22
محمد صمدی
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید۰۹۱۳۷۹۹۱۵۲۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:45
1402/04/29
محمد صمدی
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:34
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 08:06