دنبال کن

دنبال کار بسته بندی تو خانه هستم

بسته بندی

1401/06/21
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه 8ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
12:38
2 پاسخ
توسعه گستر اراکس
کارشناس کشاورزی
خرید محصولات کشاورزی جهت صادرات ، نظارت بر سورت و بسته بندی و حمل و ترخیص آن
1402/04/01
محمد صمدی
سلام  شمارتو لطف کنید
16:58
1 پاسخ
1402/04/04
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:32
محمد صمدی
زهرا طبرسا
سلام من ی زن تنهام دنبال کار هستم تو خانه بسته بندی اگه کاری ند نظرتون هست بهم اطلاع بدین لطفا خیلی اوضاع بدی دارم حتی پول نانوای ندارم بچه ۸ساله دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام منم  تنهام میشه باشم باهاتون
21:42
سورتینگ جاده دریا ساری
بسته بندی
نیازمند ۲۰کارگر خانوم بسته بندی پرتقال در سورتینگ هستیم
1402/04/05
محمد صمدی
سلام شمارتو لطف کنید
به 0**** 
04:54
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین 
05:49
1 پاسخ
سمیه چلکینی
سلام دنبال کار درمنزل هستم 
06:16
شرکت گرگین تجارت آریا
کارگر ساده
دعوت به همکاری در شرکت گرگین تجارت آریا ۳۰ نفر کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی و سورتینگ خرما
مریم موقوفه
سلام دنبال کار در منزل هستم 
11:28
یگانه کلمر
سلام دنبال کار در منزل هستم 🙂
11:39
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هرکاری تو منزلم باشه نمیتونم بیرون کار کنم
13:32
بسته بندی
کار بسته بندی می‌باشد مخصوص بانوان عزیز می‌باشد درآمد خوب
در فریمان زندگی میکنم
13:32
1402/04/20
محمد صمدی
سمیه رحمانی
سلام من یه زنم با دوتا بچه دنبال کار درمنزل میگردم واسه بسته بندی باشه ممنون میشم بهم خبر بدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:02
عصمت جمالی
سلام من یه بچه 3ساله دارم ونیازبه کارتوی خونه دارم چون کسی ندارم بچه رونگهداری کنه لطفن زنگ بزنید0**** 
21:37
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان با درامدی بالا کسب اطلاعات فقط از روبیکا
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
22:09
1 پاسخ
1402/04/21
سلام یک زن بایک بچه مریض نیاز به کاردرمنزل الوند کمکم کنید 
06:47
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید0**** 
07:06
1 پاسخ
طراحی بسته بندی پلاک طلا
برند موردنظر دارای هویت بصری است و یک سری از محصولات در حال حاضر دارای بسته بندی میباشند، موضوع پروژه طراحی یک بسته بندی برای لاین آپ محصول جدید میباشد، برای شفافیت بیشتر بسته بندی مورد نظر باید در قا...
1402/04/22
محمد صمدی
یاسمین صادقی
سلام من خیلی دنبال کار در منزل هستم و اینجا را پیدا کردم میشه برای بسته بندی و استخدام بهم اطلاع بدید۰۹۱۳۷۹۹۱۵۲۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:45
1402/04/29
محمد صمدی
سلام دنبال کار هستم بسته بندی در منزل انجام دهم خواهش می کنم اگه کاری هست پیام بدید
سلام 0**** تماس بگیرید 
09:34
دوشنبه 14 آبان 1403، ساعت 20:57