چطور یک کارگر ساده ماهر بشیم؟
من برای کار میخواهم
فقط کافی بگی چشم
عالی بود 😂😂
سلام هنوز کار دارید من کار لازم هستم
باشه کارتون چیه
کار در منزل هم دارید
چرا جواب نمیدی
سلام خدمات کار خانه خدا جان کمک
0****
سلام دورودبرای همه دوستان محمودهستم 26سالمه دنبال کاربلوک زنی هستم بلدم دونفردارم اگی کسی نیازداشت من درخدتم ممنون
سلامم خدمات کار خانه 0****
سلام کار چی زنگ بزن باشه
سلام0کارگرساداستم0نگهبان0لازمداری0زنک0بزن0**** شیرازافغانی
سلام اقا خسته نباشی محل کارتون کجاست
شتر مرغ
اقا هستم جویای کار در منزل شماره تماس 0****
آقاهستم جویای کار درمنزل هستم 40 ساله بچه اهوازم در منزل در طبقه در واحدها هرچی باشه فقط کار باشه.که بچهام لقمه نونی بخورن از گرسنگی دارن تلف میشین..تلفن0**** متشکرم
سلام و خسته نباشید خدمت شما سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم متولد ایران هستم دنبال کار هستم 27 ساله 13 سال کار کردم با برادر های ایرانی محدودیت اصفهان خیابان امام خمینی تماس 0**** محمدی
0**** امیر نژاد
سلام خوبین من محمدبامری دنبال کار میگردم
سلام خوبین من محمد بامری هستم دنبال کاردرکیش میگردم با این شماره تماس بگیرین 0****
سلام یه جوان سی وهفت ساله دنبال کارانبارداری کارگرساده ویاراننده گی وغیروباحقوق پنج به بالاهستم اهل گیلان .فومن 0****
10:54 1401/01/25 سلام یه جوان سی وهفت ساله دنبال کارانبارداری کارگرساده ویاراننده گی وغیروباحقوق پنج به بالاهستم اهل گیلان فومن 0****
کار چی هست
سلام 23 سالمه مجردم دنبال کار شرکتی ام در شهرک صنعتی صفادشت لطفاً کمکم کنید 0****
سلام من افغانی هستم دنبال کار میگردم0****
سلام خسته نباشید خانم هستم به کار نیاز مند درمنزل بسته بندی
سلام من یک خانم 40 ساله هستم نیاز به کار در منزل هستم.0****
سلام آقا هستم نیازمند کار هستم در گرگان
کارگر ساده هستم نیاز به کار دارم درگرگان 0****
سلام نجفی دنبال کار درمنزل مزاحم شدشماره تماس 0****
سلام بله
تماس بگیرید 0****
سلام من خانومم 41 ساله دنبال کار8 ساعته درساوه هستم 0****
سلام خسته نباشید خواهان یک کار ساده برای خانم در کارخانه. شهرک صنعتی شمس آباد فشافویه هستم لطفا اگر پیدا توانستید پیام بدید
بله
سلام مگه کار پیدا نکردید
سلام دنبال کارهستم سن 30سال فنی حرفه0**** تاجیک ورامین .نگهبانی بود خوبه تمام وقت بودقبول
دنبال کار هستم در قوچان
سلام به تعدادی چسب زن و نخ زن و کارگر ساده آقا یا خانوم نیازمندیم نمیچه چرخکار و نمیچه وردست نیازمندیم محل کار صالح آباد جهت هماهنگی تماس بگیرید 0**** اسماعیلی