دنبال کن

چطور یک کمک بهیار ماهر شویم؟

کمک بهیار

1400/09/18
معصومه کوهی
سلام من در کمک بهیاری کمی مشکل وصل سرم در رگ دارم 
12:33
1 تایید
کمک بهیار . پرستار . پوشکی کار
باسلام ✅️مرکز پرستاری با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان ✅️ ✅️اعزام پرستار سالمند ✅️همراه بیمار ✅️مراقب در منزل ✅️در تمامی نقاط تهران ✅️جذب پرستار سالمند در منزل (شبانه روزی . مقطعی. روزانه . د...
1400/11/21
معصومه کوهی
دوستانی ندارم که بلد باشن
14:16
1402/10/08
سلام منم مدرک کمک بهیار دارم دنبال کارم
14:52
2 تایید
من سرم نمیتونم وصل کنم
14:52
نیازمند بهیار یا کمک بهیار /کمک پرستار
نیازمند خانم بهیار یا کمک بهیار /کمک پرستار در مطب آرام و شیک مسلط به رگ گیری و تزریقات با روابط عمومی بالا و برخورد مناسب هستیم پرداخت حقوق مطابق وزارت کار بعلاوه حق بیمه میباشد
دنبال کار هستم ولی متاسفانه پارتی میخواد
14:53
1 تایید
مدرک تزیقات دارم آمپول میزنم سرم نمیتونم
14:54
1402/11/23
فاطمه یاری
سلام 
تزریقات ورگ گیری وECGرا بصوت کامل 6ماهه سوابق کار دارم 
12:01
استخدام پرستار و مراقبو همراه سالمندوکودک درمنزل
✅️✅️✅️موسسه پرستاری ✅️استخدام پرستار سالمند✔️✔️ ✅️استخدام پستار بیمار✔️✔️ ✅️استخدام بهیار ✔️✔️ ✅️استخدام بهیار ✔️✔️ ✅️استخدام کودک یار ✔️✔️ ✅️استخدام مراقب سالمند ✔️✔️ ✅️استخدام مراقب بی...
1403/01/22
اکرم وطندوست
انشالله موفق بشید واسه منم دعاکنیدیه شغلی پیداکنم
09:52
1403/10/17
الهام کفایتی
کمک بهیاری ولی نمیتونم سرم وصل کنم
12:19
1404/08/04
فاطمه خلیلی نژاد
خیلی آسونه سرم وصل کردن مهم رگگیریه ،سرم نیاز به هواگیری داره حتما حالا سرم رو وصل کردید دارو هایی که پزشک تجویز کرد رو داخل سرم ریختید اگه دید سرم داخل رگ نمی ره و مطمئن هستید که انژیوکت تو رگه و برگشت خون رو هم میبینید باید راه رگ و باز کنید یا از آب مقطر کمک می گیرید یا از سرم 2/5 سی سی میکشی داخل آنژ یوکت میزنی و راه رگ و باز میکنی و نکته مهم اینه که باید سرم رو ببندید بعد راه رگ و باز کنید
17:07
اعزام و استخدام پرستار سالمند و کودک و‌همراه بیمار
شرکت پویاتجهیزدرمان با مجوز رسمی به شماره ثبت۳_۲۵۲۶۰۹ ✅اعزام پرستار روزانه شبانه مقطعی و شبانه روزی ✅در کمترین زمان ✅پرستار سالمند پوشکی لگنی مراقبتی ✅پرستار کودک مادریار و کودکیار ✅مراقبت از...
شنبه 4 آبان 1404، ساعت 20:06