حقوق یک رویه کوب مبل در ماه چقدر است؟
حقوق رویکوب وارد چقدر است
حداقل 10تومن
رویهکوبتمامکار15میلیون
15الی20 میلیون
بستگی به مهارترویه کوب داره وخلاقیت بالای 10 تومن
روکوب وارد هستم35 میلیون تومان اگه بدین کار میکنم از سال 74 کار میکنم
استاد کار هستم ،الگو گیری خیاطی ،ساخت نمونه، با سابقه سرپرستی تولید ودارای مدرکMPTاتریش نمایندگی ایران وتجربه بیش از بیست سال اماده همکاری در تهران
یه شماره تماس بدین بی زحمت
من روکوب وارید استم سابقه کاری 3 سال
فعلا بیکار استم
مبل راحتی
سلام رویه کوب ماهر بابیش از 12سال سابقه.اشنا با انواع کار وپارچه .چرم.....وتمیز کار دنبال شرایط بهتر هستم الان هم 16حقوق میگیرم
رویه کوب ماهر هستم با 10سال سابقه کار دنبال یه موقعیت شغلی خوب با حقوقه خو هستم
سلام روی کوب مبل راحتی هستم 5 سابقه دارم لمسه دست هم بلدم الان حقوق 15میگیرم
حقوق رویه کوب 15تومن استادرویه کوبی 20 تومن وبه بالا
رویه کوب وارد استاد کار هستم 17سال سابقه کار دارم 10سال سابقه مغازه داری دارن کسی لازم داشت شرق تهران با حقوق 25ملیون به بالا تماس بگیره 0**** ترکی
من ده سال تو این کارم خیاطی برشکاری زیرکار الگو رویه کوبی مغازه داری و پارچه فروشی حرفه ای شماره تماس 0****
هرکسی رویه کوب ماهربا15سال سابقه کارخواست من درخدمتم فقط اینم بگم کنترات کارم ودست به دست تصویه میخوام مفت هم کارنمیکنم به نرخه روزکارمیکنم
رویه کوب ماهرهستم با12سال سابقه باحقوق 16م کارمیکنم اطراف غرب تهران هستم.. لطفابااین شماره تماس بگیرین..0****
لطفاً با شماره من تماس بگیرید 0****
0**** تماس بگیرید
سلام روکوب وارد و استا کار هستم و هر مدلی میزنم اگه 30میلیون تومان بدین کار میکنم
روکوب وارد هستم استا کار 30میلیون تومان اگه بدین کار میکنم
سلام روکوب وارید استم تمیزه کار خوش اخلاق ماهانه یا کنترات فرقی نمی کنه نظر ب توافق ایم حد اقل بالا 15 تومان
سلام. رویه کوبی و برش و خیاط و طراحی کامل ماهر هستم. همناشنوا هستم . فقط چت وپیامک . ول کردم بخاطر حقوق پایین بدرد نمیخوره . 35میلیون بالا میخوام .
21سابقه سال کردم
زیرکار زن هستم با 2سال سابقه 17 تومن در خدمتم 0****
مجتبی پروانه هستم با 25 سال سابقه استاد کار ماهر الگو خیاطی برش وسابقه کار با کارخانه های برند تهران را دارم