دنبال کن

مزایای شغل بسته بندی چیست؟

بسته بندی

1400/08/06
علی سعیداوی
مزایای این شغل چی هست
04:08
طراحی جعبه برای محصولات آرایشی و بهداشتی
مجموعه ما در نظر دارد جهت طراحی جعبه و بسته‌بندی محصولات دارویی و آرایشی-بهداشتی با یک طراح گرافیک خلاق و حرفه‌ای همکاری نماید. 🔹 مسلط به طراحی بسته‌بندی (Packaging Design) 🔹 تسلط کامل به نرم‌افزار...
1400/08/23
سلام من زود یه کار توی خونه میخواستم 
13:33
1 پاسخ
منصوره اکبری
سلام به یک کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
0**** 
20:30
فرزانه عیدی
سلام به یک کار بسته بندی در منزل نیازمندم (میبد)
21:15
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان دانشجویان و دانش آموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا و واتساپ
1400/08/24
سلام به ی کار تو منزل نیاز دارم  رشت 
11:37
1400/08/25
زینب احمزاده بهار
سلام من یگ کاربسته بندی هرچی باشه نیاز دارم 0****  فردیس استان البرز
08:59
1400/08/27
صونا امیرزاده
سلام من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم از کلاردشت
0**** 
05:01
1 تایید
ساعت صباغ زاده | Saat Sabbaghzade
استخدام کمک انباردار
به یک نیروی منظم، سریع و بسیار دقیق نیازمندیم برای: جمع‌آوری ساعت‌ها طبق فاکتور فروش تطبیق کالا با فاکتور (مدل، تعداد، مشخصات) بسته‌بندی اصولی و ایمن آماده‌سازی سفارش جهت ارسال ثبت و تحویل سفارش‌ها به...
سلام من آنم هستم به یک کار راحت در منزل خود احتیاج دارم من واقعا به این کار احتیاج دارم سه تا بچه کو چیک دارم سرپرست خانوارم
18:44
1400/09/03
نرگس نصیری
سلام خست نباشید من ی کار دست بندی میخام خانوادم نمیزاره بهرم بیرون کترکنم ممنون میشم  ی کاره  دست بندی واسم پیدا کنید نرگس نصیری هستم از یزد 0**** 
09:21
1402/05/08
محمد صمدی
سلام من زود یه کار توی خونه میخواستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:53
طراحی بسته بندی محصول صادراتی ادیت لوگو
جعبه شیشه ای مربا است و میخوام برای زغفران طراحی بشه در این طراحی مایلم از نقوش ایرانی مثل پترن کاشی کاری و نقوش گلیم ایرانی استفاده بشه و دیزاین لوکس در عین حال با تم ایرانی میخوام ایده هایی مد نظر ا...
یک‌شنبه 4 اسفند 1404، ساعت 10:38