دنبال کن

شرکت بسته بندی جهان گستر خانم پشمی

بسته بندی

1404/04/08
3106
10:29
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی کار در منزل
1404/04/09
مریم پورعبدالله
سلام شماره تماس بفرستید 
16:26
3 تایید
مریم حسنلی
شماره تماستون
17:09
2 تایید
1404/04/31
فاطمه بهزادی
سلام چرا هر چی پی وی ادمینتون پیام می‌دهیم جواب نمیده الان 10ماهه دوبارواریزی داشتم ولی هیچ کاری برام نفرستادید حتی فرم هم پرکردم 
10:32
1 تایید
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم هفت برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا سرویس رفت ب...
افسانه عباسی
درود
من نیاز به در امد دارم و حاضرم کار در منزل انجام بدم
11:40
افسانه عباسی
میشه یه شماره تماس بگذارین
11:41
1404/05/03
فاطمه میناوند
سلام من آبان ماه سال قبل ثبت نام کردم پول واریزکردم فرم هم پرکردم اماهنوزکاری دریافت نکردم لطفا یه جوابی بدیدهرچی پیام هم میدم کسی جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید
13:15
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس اشپزخانه
1404/05/14
الهام حسینی
سلام .من هزینه ی ثبت نام رو پرداخت کردم ولی فرم برام نیومد که بخام پر کنم.از کجا باید پیگیر شم
02:18
نسرین خلف قصاب
لطفا ی شماره تماس بزارید
22:35
1404/05/15
نازنین عبدی زاده
پولا دقیقا ب شماره کارت خود خانم پشمی واریزشده چطور هیچ پولی دریافت نمیشه
20:39
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی صندل زنانه د نیاز مندیم ...***********
نازنین عبدی زاده
و اینکه چطور هیچ شماره ای از شرکتتون نیست
20:40
1404/05/19
من پول ثبت نام واریز کردم ولی فرم نفرستادن
04:01
1404/05/20
لیلا اصانلو
باسلام من هفدهم اردیبهشت ماه ثبت نام کردم فیش و فرم فرستادم کاری به دستم نرسیده بس این همه ارسال دارند چرا کار به دست ما نرسیده شرکت جهان گستر به قول خودشون معتبر است لطفاً پیگیری کنید 
10:12
2 تایید
ویرایش برچسب اموال
یکی طرح برچسب اموال دارم میخوام ویرایش کنید. و اندازه مناسب رو بهم بدید که بدم برام چاپ کنند.
جلال افشار
این شرکت کارش کلاه برداریه هرروز 100نفر استخدام دارن که میشه ماهانه 3هزارنفر وسالانه 36هزارنفر فقط پول میگرن ودیگه جواب نمیدن واز گرفتاری مردم سو استفاده میکنند
14:11
1 تایید
1404/05/21
سلام 
15:58
1404/05/22
مینا جمالی
من دو بار تا الان پول واریز کردم بالای 10 ماه گذشته ولی نه چیزی تحویل گرفتم و نه کد رهگیری دادن و نه پاسخگو هستن 
13:33
1 تایید
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام آشپز(غذای گرم)
مدرک تحصیلی: دیپلم سابقه: 5سال شرح وظایف: - تولید غذای مورد نیاز پروازها طبق برنامه اعلامی. - تهیه غذای مورد نیاز مهمانهای شرکت. - جلوگیری از اتلاف مواد اولیه در اختیار بارعایت دقت و کنترل لازم وتلاش...
1404/05/23
نجفی
سلام من خرداد ماه پول واریز کردم وفرم هم پر کردم وثبت شد ولی هیچ خبری نشد هرچی پی ام میدم کسی جواب نمیده لطفا جوابگو باشین یا شماره تماس بدین تلفنی صحبت کنیم 
15:50
1 تایید
زینب بهروزه
سلام من خرداد ماه پول واریز کردم فرم پر کردم فرستادم ولی کد رهگیری نفرستادین کار فرستاده نشد لطفا پاسخگو باشید 
16:33
1 تایید
1404/05/24
نگین طزری
چرا شماره تماس نمیذارید که بتونیم تماس بگیریم؟ چرا کار ارسال نمیکنید؟؟ شما که نمی‌تونیدبموقع کار ارسال کنید برای چی روزانه این همه استخدام میکنید و فقط هم پول ثبت نام میگیرید؟ بعد هم پیام میدیم که چرا کار نمیفرستید و اصلا پاسخگو نیستید؟اگه شرکت معتبره پس چطور یه برنامه ریزی درست و حسابی نداره و فقط یه نفر به عنوان ادمین کانال برای این همه کارجو گذاشتید که اصلا هم پاسخگو نیستن
07:39
1 پاسخ
استخدام اپراتور دستگاه و بسته بندی و انباردار
استخدام اپراتور دستگاه بسته بندی انباردار (آموزش های لازم داده خواهد شد) جنسیت: آقا و خانم سن حداکثر : 35 تایم کاری اپراتور دستگاه 3 شیفت 8 ساعته و 2 شیفت 12 ساعته چرخشی بسته بندی و انباردار : شیفت ص...
سلام میشه لطفا شماره تلفن بفرستید
15:54
عواطف سعیدی
نگین طزری
چرا شماره تماس نمیذارید که بتونیم تماس بگیریم؟ چرا کار ارسال نمیکنید؟؟ شما که نمی‌تونیدبموقع کار ارسال کنید برای چی روزانه این همه استخدام میکنید و فقط هم پول ثبت نام میگیرید؟ بعد هم پیام میدیم که چرا کار نمیفرستید و اصلا پاسخگو نیستید؟اگه شرکت معتبره پس چطور یه برنامه ریزی درست و حسابی نداره و فقط یه نفر به عنوان ادمین کانال برای این همه کارجو گذاشتید که اصلا هم پاسخگو نیستن
سلام پول هزینه ندیدلطفاهرکس خواست کلاهبرداره
20:16
1404/05/28
محدثه جمشیدی
سلام چرا پیام میدم جواب نمیدین من سه ماهه پول پرداخت کردم ولی کار برام فرستاده نشده فرم هم پر کردم لطفاً پیگیری کنید 
10:21
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
فرحناز احمدفخرالدین
سلام وقت بخیر،خانم پشمی من فروردین واریزی انجام دادم ولی اصلا خبری از شما وخانم نصیری نشدکه نشد،چرا هیچ به  طرقی درتلگرام نمیتونیم پیام بدیم،حتی یک شماره تلفن نیست که بشه باشما تماس گرفت،من فرم هم پر کرد
10:39
مریم سادات حسامی
چرا اکثر کار در منزل ها پول و دریافت میکنن دیگه جواب گو نیستند اخه کسی که حاضر میشه برا این کار هزینه هم بکنه یعنی از سر نیازه خدارو خوش میاد پول و دریافت کنید دیگه جواب طرف و ندید 
13:34
حلیمه اشرافی
سلام من هزینه رو واریز کردم ولی فرمی دریافت نکردم بگین برای دریافت فرم چیکار بکنم
23:13
کارمند خانم جهت بسته بندی
شرکت لوازم خانگی کارمند خانم جهت بسته بندی لوازم آشپزخانه ساعت کار8تا5 حقوق روزانه 500تومن حتما خانم
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 11:13