شرکت بسته بندی جهان گستر خانم پشمی
3106
سلام شماره تماس بفرستید
شماره تماستون
سلام چرا هر چی پی وی ادمینتون پیام میدهیم جواب نمیده الان 10ماهه دوبارواریزی داشتم ولی هیچ کاری برام نفرستادید حتی فرم هم پرکردم
درود من نیاز به در امد دارم و حاضرم کار در منزل انجام بدم
میشه یه شماره تماس بگذارین
سلام من آبان ماه سال قبل ثبت نام کردم پول واریزکردم فرم هم پرکردم اماهنوزکاری دریافت نکردم لطفا یه جوابی بدیدهرچی پیام هم میدم کسی جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .من هزینه ی ثبت نام رو پرداخت کردم ولی فرم برام نیومد که بخام پر کنم.از کجا باید پیگیر شم
لطفا ی شماره تماس بزارید
پولا دقیقا ب شماره کارت خود خانم پشمی واریزشده چطور هیچ پولی دریافت نمیشه
و اینکه چطور هیچ شماره ای از شرکتتون نیست
من پول ثبت نام واریز کردم ولی فرم نفرستادن
باسلام من هفدهم اردیبهشت ماه ثبت نام کردم فیش و فرم فرستادم کاری به دستم نرسیده بس این همه ارسال دارند چرا کار به دست ما نرسیده شرکت جهان گستر به قول خودشون معتبر است لطفاً پیگیری کنید
این شرکت کارش کلاه برداریه هرروز 100نفر استخدام دارن که میشه ماهانه 3هزارنفر وسالانه 36هزارنفر فقط پول میگرن ودیگه جواب نمیدن واز گرفتاری مردم سو استفاده میکنند
سلام
من دو بار تا الان پول واریز کردم بالای 10 ماه گذشته ولی نه چیزی تحویل گرفتم و نه کد رهگیری دادن و نه پاسخگو هستن
سلام من خرداد ماه پول واریز کردم وفرم هم پر کردم وثبت شد ولی هیچ خبری نشد هرچی پی ام میدم کسی جواب نمیده لطفا جوابگو باشین یا شماره تماس بدین تلفنی صحبت کنیم
سلام من خرداد ماه پول واریز کردم فرم پر کردم فرستادم ولی کد رهگیری نفرستادین کار فرستاده نشد لطفا پاسخگو باشید
چرا شماره تماس نمیذارید که بتونیم تماس بگیریم؟ چرا کار ارسال نمیکنید؟؟ شما که نمیتونیدبموقع کار ارسال کنید برای چی روزانه این همه استخدام میکنید و فقط هم پول ثبت نام میگیرید؟ بعد هم پیام میدیم که چرا کار نمیفرستید و اصلا پاسخگو نیستید؟اگه شرکت معتبره پس چطور یه برنامه ریزی درست و حسابی نداره و فقط یه نفر به عنوان ادمین کانال برای این همه کارجو گذاشتید که اصلا هم پاسخگو نیستن
سلام میشه لطفا شماره تلفن بفرستید
سلام پول هزینه ندیدلطفاهرکس خواست کلاهبرداره
سلام چرا پیام میدم جواب نمیدین من سه ماهه پول پرداخت کردم ولی کار برام فرستاده نشده فرم هم پر کردم لطفاً پیگیری کنید
سلام وقت بخیر،خانم پشمی من فروردین واریزی انجام دادم ولی اصلا خبری از شما وخانم نصیری نشدکه نشد،چرا هیچ به طرقی درتلگرام نمیتونیم پیام بدیم،حتی یک شماره تلفن نیست که بشه باشما تماس گرفت،من فرم هم پر کرد
چرا اکثر کار در منزل ها پول و دریافت میکنن دیگه جواب گو نیستند اخه کسی که حاضر میشه برا این کار هزینه هم بکنه یعنی از سر نیازه خدارو خوش میاد پول و دریافت کنید دیگه جواب طرف و ندید
سلام من هزینه رو واریز کردم ولی فرمی دریافت نکردم بگین برای دریافت فرم چیکار بکنم