شرکت بسته بندی جهان گستر کار در منزل
مگر نمیگویند هیچ مبلغی گرفته نمیشود پس پول بیمه و ........چیه؟؟؟
مگر نمیگویند هیچ مبلغی گرفته نمیشود پس پول بیمه و ........چیه؟؟؟
مگه نمیگویند که میلغی گرفته نمیشود پس این پول بیمه و پول ......چیه؟؟
چرا همهی کارفرما ها که تو کار بسته بندی هستند تقا ضای پول میکنند
سلام وقت بخیر من دوبار دراین شرکت های کار درمنزل ثبت نام کردن یکی بسته بندی بدلیجات گالری زوفا ودیگری بسته بندی اسمارتیز به نام آقای فرج زاده واریز کردم ولی خبری نشد الانم نمیدونم کجا باید شکایت کنم چرا شرکت های دورغی رو توگوگل ثبت میکنن که آدم های مثل من که کار لازم هستم مجبور بشیم واریز کنم اگه کسی می دونه راهنمایی کنید
سلام من توکاردرمنزل جهان گسترخانم پشمی دوبارثبت نام کردم پول واریزکردم فرم پرکردم اماکاری فرستاده نشدکسی هم جواب نمیده میشه راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر من اردیبهشت ماه سال جاری مبلغ 150هزارتومان به حساب خانم پشمی جهت کاردرمنزل واریزکردم ولی هنوز کارمن دریافت نکردم نمیدونم به کی وکجا مراجعه کنم بخاطرپول هردروغی رامیگن به من گفتندنهایتایک الا دوماه طول میکشه ولی دیگه حبری نیست اگرکسی ازاینهاادرس وشماره ای داره به من بده جهت پیگیری کارن
برای کار در منزل برای بستہ بندی پیام دادم لطفا راہنمای کنین باید چیکار کنیم
اشرافی من پول واریز کردم ول فرم نگرفتم چیکار باید بکنم
سلام من هم چندین بار پول واریز کردم هیچ کس جواب گونبود در تلگرام
کاری که میگید واقعا باشه من چندبار پول زدم هیچ خبری از کار نبود تو تلگرام خانم پشمی
من ب شدت ب کارنیاز دارم کلر درمنزل
سلام من برای بسته بندی کار در منزل دو بار پول واریز کردم به حساب خانم پشمی یک بار 70هزار تومن ویک دفعه 200هزار تومن ولی متأسفانه هیچ جوابی از سمت ایشان دریافت نکردم نه ثبت نام شدم و نه فرم دریافت کردم این انصاف نیست همین پولی که واریز کردم از کسی قرض گرفتم.حداقل جواب بدین تا تکلیف من روشن بشه. آیا کسی شماره تلفن از ایشان داره برای من بفرسته
سلام ، بله دقیقا من هم ب ای کار بسته بندی در منزل اقدام کردم ، 5 میلیون بابته ثبت نام و بیمه و غیره ازم گرفتن ، بعدشم گفتن شما خیلی خنگی که اعتماد میکنی ، و علنا گفت که ما کلاهبردای میکنیم ، من تمام چت ها و گفتگوها رو دارم ، ولی به کجا برم شکایت کنم ،
اینا خیلی زیاد شدن مراقب باشید منم تو تلگرام برای خانوم خوبانی دو میلیون هشصد زدم هیچی نیومد هر چیم بهش گفتم فوشم داد خدا لعنتشون کنه
شماره کارتا رو اگر دارین دفتر قضایی شکایت کنید خودشون نامه میدن از بانک اطلاعات بگیرین
سلام دوستان این کار بسته بندی در منزل همش کلاه برداریه انقدر از من پول گرفتن هم تلگرام و هم روبیکا به هیچکدوم اعتماد نکنید همش دروغه همش دروغ و کلاهبرداری انقدر ازم پول خوردن خدا به خاک سیاه بنشونه اینا رو ما دنبال کاریم با این وضعیت اقتصادی این اخاذی میکنن حروم شون بشه فقط اعتماد نکنید همشون دروغه هم اینستا هم تلگرام هم روبیکا و هم ایتا
سلام من 3ماه هست ثبت نام کردم ولی هیچ خبری نیست کلا هرچی پیام به ادمین هم میدم اصلا جواب نمیده همش میگه رباط هست ولی همچین چیزی نیست اگه کار در منزل هست وراسته رسیدگی کنید
سلام ،منم به نام فرج زاده 250 هزار تومن واریز کردم خبری نشد